Wie zijn wij?

Over-D.O.Z.Dagelijkse Ondersteuning & Zorg Rotterdam bv, beter bekend als D.O.Z. Thuiszorg, is opgericht in 2010 te Rotterdam. Dit omdat er heel veel vraag was naar zorg die in de eigen taal geleverd kon worden.

Heel veel Turkse ouderen – dan hebben we het over de 1e generatie Turken die naar Nederland waren gekomen om te werken als gastarbeiders – waren de Nederlandse taal niet machtig. Zij waren behoeftig. Zij wilden hulp met het huishouden omdat ze zelf niet in staat waren om simpele klusjes in- en rondom het huis uit te voeren. Ze wisten alleen niet waar ze terecht moesten voor het vragen van hulp en wisten ook niet hoe ze dit het best konden uitleggen. Sterker nog, veel ouderen in de Turkse kringen waren er niet eens van op de hoogte dat je überhaupt hulp kon krijgen over de vloer zoals we dat nu kennen.

Het motto van dit bedrijf is om met gekwalificeerd, klantvriendelijke personeel met ervaring de beste diensten te verlenen aan zijn cliënten. Dit gebeurt in samenspraak met de cliënten. Kunnen wij de nodige zorg leveren? Zo ja, dan gaan wij er compleet voor. Wij willen ons compleet inzetten om deze behoeftige mensen tevreden te stellen met het geen waarvoor ze aankloppen bij ons. Dit doen we niet alleen met plezier, maar ook zorgvuldig.

Missie
Onze missie is het helpen van zorgafhankelijke ouderen in Rotterdam. Door het onderhouden van goede, intieme contacten met de cliënt en haar netwerk kan D.O.Z. Thuiszorg het familiegevoel geven waar veel ouderen naar op zoek zijn. Ook ouderen die zich vanwege de onpersoonlijke aanpak bij de grote zorgaanbieders niet thuis voelen zijn meer dan welkom, maar ook ouderen die zorg in hun eigen taal wensen zijn bij ons aan het juiste adres.

Visie
Onze visie is dat wij goede zorg leveren met gekwalificeerde en klantvriendelijke medewerkers. Door de kleinschaligheid van D.O.Z. Thuiszorg zullen onze cliënten voordelen zoals vaste zorgverleners, laagdrempelige communicatie en een persoonlijke aanpak ervaren. De cliënt staat immers centraal.

D.O.Z. Thuiszorg streeft om een optimale-, schone- en efficiënte dienstverlening te verlenen. Deze diensten staan open voor iedereen, ongeacht afkomst, leeftijd of sociale kring. Voor vragen over thuiszorg in het algemeen of vragen of u zelf in aanmerking kunt komen kunt u contact opnemen met ons via info@dozthuiszorg of via 010 244 98 38.

Wij staan geregistreerd bij de KvK met handelsnummer 57990778.
Wij staan geregistreerd bij Vektis met AGB-code 75752471.

Over ons

D.O.Z. Thuiszorg staat garant voor een optimale-, schone- en efficiënte dienstverlening tegenover haar cliënten. Deze diensten staan open voor iedereen, ongeacht afkomst, leeftijd of sociale kring mits u hiervoor geïndiceerd bent. Lees verder >>

Wat is thuiszorg?

Thuiszorg heeft meerdere dimensies. Dit kan zijn: verzorging- of verpleging aan huis of hulp bij de huishouding. Lees verder >>

Contactgegevens

Postadres
D.O.Z. Thuiszorg
Putselaan 60 unit 2
3074 JC Rotterdam

Bezoekadres
D.O.Z. Thuiszorg
Putselaan 60 unit 2
3074 JC Rotterdam

T: 010 – 244 98 38
F: 010 – 846 97 56

info@dozthuiszorg.nl

Website ontwikkeling door JVH webbouw JVH webbouw