Werken bij D.O.Z.

Werken-bij-D.O.Z.Wij zijn een jonge organisatie. Als werkgever zijn wij dan ook behoorlijk vrij om onze werknemers de ruimte te geven om innovatie te ademen. Dit houdt in dat je werkzaamheden bekend zijn bij jou en jij zelfstandig je eigen processen uitvoert en rapporteert bij je meerdere.

Als team ondersteunen we elkaar en staan we elkander bij waar nodig. Niet elke handeling is een herhaling, waardoor er origineel omgegaan moet worden met eventuele hindernissen. Daarom zijn wij bij D.O.Z. open op de werkvloer; open voor interpretatie en open voor innovatie.

De relatie onderling is heel gemoedelijk. Het formele zal je bij ons niet gauw vinden. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het informeel is. Dat maakt onze werkvloer ook zo uniek. Iedereen draagt een steentje bij aan het eindresultaat. Daar is het namelijk allemaal om te doen.

We hebben verschillende functies te bieden bij D.O.Z. Voor een actueel overzicht klik je hier.

En wie weet zien we jou wel binnenkort ons team versterken!

Lees onze privacyverklaring sollicitanten.

 

 

Over ons

D.O.Z. Thuiszorg staat garant voor een optimale-, schone- en efficiënte dienstverlening tegenover haar cliënten. Deze diensten staan open voor iedereen, ongeacht afkomst, leeftijd of sociale kring mits u hiervoor geïndiceerd bent. Lees verder >>

Wat is thuiszorg?

Thuiszorg heeft meerdere dimensies. Dit kan zijn: verzorging- of verpleging aan huis of hulp bij de huishouding. Lees verder >>

Contactgegevens

Postadres
D.O.Z. Thuiszorg
Putselaan 60 unit 2
3074 JC Rotterdam

Bezoekadres
D.O.Z. Thuiszorg
Putselaan 60 unit 2
3074 JC Rotterdam

T: 010 – 244 98 38
F: 010 – 846 97 56

info@dozthuiszorg.nl

Website ontwikkeling door JVH webbouw JVH webbouw