Wat is thuiszorg?

Wat-is-thuiszorgHet woord zegt het eigenlijk al. Dit is zorg die aan huis wordt geleverd. Als u thuis woont en niet meer in staat bent om voor uzelf, uw kind, uw partner of uw ouder(s) te zorgen, dan is dat het stukje waar thuiszorg om de hoek komt kijken.

Thuiszorg heeft meerdere dimensies. Dit kan zijn: verzorging- of verpleging aan huis of hulp bij de huishouding. Deze functies zijn voor kwetsbare mensen; die fysiek of mentaal afhankelijk zijn en hulp nodig hebben.

Dit kan zijn door een aangeboren handicap, een (zwaar) ongeluk of simpelweg door ouderdom, maar ook omdat u pas bent ontslagen uit het ziekenhuis en u het toch niet in uw eentje redt. De makkelijkste dingen worden ineens een lastig klusje. Douchen bijvoorbeeld, misschien ooit zo eenvoudig geweest, maar nu niet meer. Wat u nodig hebt is hulp en daarbij kan thuiszorg; D.O.Z. thuiszorg uitstekend bij helpen.

Door een combinatie van vakbekwaam- en servicegericht personeel proberen wij onze cliënten een fijn gevoel te geven bij alle thuiszorg functies die zij van ons krijgen.

Juist deze mensen willen wij een hand boven het hoofd houden om een gelijkwaardig bestaan te creëren. ‘Iedereen is gelijk’ en vanuit dat uitgangspunt zetten wij onze stappen. Want uw zorg is onze zorg.

Over ons

D.O.Z. Thuiszorg staat garant voor een optimale-, schone- en efficiënte dienstverlening tegenover haar cliënten. Deze diensten staan open voor iedereen, ongeacht afkomst, leeftijd of sociale kring mits u hiervoor geïndiceerd bent. Lees verder >>

Wat is thuiszorg?

Thuiszorg heeft meerdere dimensies. Dit kan zijn: verzorging- of verpleging aan huis of hulp bij de huishouding. Lees verder >>

Contactgegevens

Postadres
D.O.Z. Thuiszorg
Putselaan 60 unit 2
3074 JC Rotterdam

Bezoekadres
D.O.Z. Thuiszorg
Putselaan 60 unit 2
3074 JC Rotterdam

T: 010 – 244 98 38
F: 010 – 846 97 56

info@dozthuiszorg.nl

Website ontwikkeling door JVH webbouw JVH webbouw