Sponsoring

D.O.Z. Thuiszorg gelooft erin om de maatschappij te ondersteunen met giften en sponsoring. Dit omdat wij van mening zijn dat je zaait wat je oogst.

Zo sponsoren wij onder andere West 010 Gym. Deze gym probeert jongeren, jongvolwassenen en volwassenen in de buurt te prikkelen door ze zelfverdedigingslessen aan te bieden in de vorm van kickboxing.

De lessen resulteren niet alleen in meer zelfvertrouwen, maar ook een kalmere geest door alle energie, zowel negatief als positief een uitlaatklep te bieden waardoor het lichaam zich kan ontladen. Dit zorgt ervoor dat de maatschappij productievere geesten in haar kringen heeft. Dit is natuurlijk geweldig en daar zijn wij erg trots op.

Zet hem op jongens! Ush!

West-010-gym (Small)

Over ons

D.O.Z. Thuiszorg staat garant voor een optimale-, schone- en efficiënte dienstverlening tegenover haar cliënten. Deze diensten staan open voor iedereen, ongeacht afkomst, leeftijd of sociale kring mits u hiervoor geïndiceerd bent. Lees verder >>

Wat is thuiszorg?

Thuiszorg heeft meerdere dimensies. Dit kan zijn: verzorging- of verpleging aan huis of hulp bij de huishouding. Lees verder >>

Contactgegevens

Postadres
D.O.Z. Thuiszorg
Putselaan 60 unit 2
3074 JC Rotterdam

Bezoekadres
D.O.Z. Thuiszorg
Putselaan 60 unit 2
3074 JC Rotterdam

T: 010 – 244 98 38
F: 010 – 846 97 56

info@dozthuiszorg.nl

Website ontwikkeling door JVH webbouw JVH webbouw