Ouderenzorg Rotterdam

Bent u op zoek naar ouderenzorg in Rotterdam? Bij D.O.Z. Thuiszorg kunnen wij dit voor u realiseren.

Ouderenzorg Rotterdam

Ouderenzorg Rotterdam

Weet u wat voor zorg u nodig heeft? Huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding groep en begeleiding individueel? Dan kunt u dat ons laten weten.

Proces aanvragen ouderenzorg
Na uw berichtje komen we altijd op intakegesprek bij u. Samen kijken we dan naar de beste oplossing en dienen wij een aanvraag in voor u bij de juiste instantie.

Soorten ouderenzorg
Heeft u moeite met het huishouden? Dan kunnen onze huishoudelijke verzorgers u helpen met het schoonhouden van uw huis, het draaien van de was of een warme maaltijd bereiden. Maar ouderenzorg kan natuurlijk ook zijn dat wij u helpen met douchen, aankleden, scheren, medicatie klaarzetten, helpen bij de toiletgang, helpen met eten en drinken. Heeft u begeleiding individueel nodig? Dat kan, dan krijgt u hulp met het openen van brieven, het bellen van instanties of het op gang brengen van de dag. Dan kunt u dit ook aanvragen bij D.O.Z. Thuiszorg.

Familiegevoel
Bij D.O.Z. Thuiszorg willen wij ouderenzorg laagdrempelig houden. Wij vinden familiegevoel daarin erg belangrijk. We willen u dan ook graag helpen met uw dagelijkse of wekelijkse bezigheden die u niet meer zelf kunt uitvoeren, zodat u toch in uw eigen huis kunt blijven wonen.

Wij bieden ook dagbesteding aan voor ouderen. Wij halen u thuis op en brengen u weer thuis. Op de locatie kunt u gezellig met andere mensen praten, samen lunchen en participeren aan diverse activiteiten.

Bekostiging
De kosten worden gedragen afhankelijk van de zorg die u ontvangt. Dit kan zijn vanuit de WMO of Wlz. Tevens moet elke cliënt een eigen bijdrage afdragen aan het CAK. Dit hangt af van uw inkomen. Voor meer informatie hierover kunt u hier klikken.

Heeft u vragen met betrekking tot ouderenzorg?

D.O.Z. Thuiszorg staat garant voor een optimale-, schone- en efficiënte dienstverlening tegenover haar cliënten. Deze diensten staan open voor iedereen, ongeacht afkomst, leeftijd of sociale kring mits u hiervoor geïndiceerd bent.  Wij proberen u altijd te helpen waar het kan.

U zocht op: huishoudelijke hulp Rotterdam

Over ons

D.O.Z. Thuiszorg staat garant voor een optimale-, schone- en efficiënte dienstverlening tegenover haar cliënten. Deze diensten staan open voor iedereen, ongeacht afkomst, leeftijd of sociale kring mits u hiervoor geïndiceerd bent. Lees verder >>

Wat is thuiszorg?

Thuiszorg heeft meerdere dimensies. Dit kan zijn: verzorging- of verpleging aan huis of hulp bij de huishouding. Lees verder >>

Contactgegevens

Postadres
D.O.Z. Thuiszorg
Putselaan 60 unit 2
3074 JC Rotterdam

Bezoekadres
D.O.Z. Thuiszorg
Putselaan 60 unit 2
3074 JC Rotterdam

T: 010 – 244 98 38
F: 010 – 846 97 56

info@dozthuiszorg.nl

Website ontwikkeling door JVH webbouw JVH webbouw