Kwaliteit

HKZ

D.O.Z. Thuiszorg is er trots op dat zij sinds mei 2018 het certificaat van de Stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) mag dragen. Dit certificaat garandeert de cliënt dat de zorginstelling de kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en dat de zorginstelling de kwaliteit continu aan het monitoren is. Concreet betekent dit voor onze cliënten dat wij zorg leveren die voldoet aan de maatstaven van dit keurmerk en dat onze cliënten ervan uit kunnen gaan dat wij de zorg op een zorgvuldige manier leveren.

Klik hier om het certificaat te zien.

Branchevereniging

Daarnaast is D.O.Z. Thuiszorg aangesloten bij Zorgthuisnl. Zij zijn dé branchevereniging die (vooral) thuiszorginstellingen behartigen. Op deze manier houden we onszelf goed up-to-date en zorgen wij ervoor dat ook onze stem gehoord wordt.

Raad van Commissarissen

D.O.Z. Thuiszorg heeft een RvC met drie leden. Deze drie onafhankelijke commissarissen komen elk kwartaal bij elkaar om samen met de directie terug te blikken op het afgelopen kwartaal, maar ook om vooruit te kijken naar wat er komen gaat. De RvC werkt primair vanuit de Governancecode Zorg. Belangrijke onderdelen binnen de Governancecode Zorg zijn het leveren van kwalitatieve zorg, het realiseren van maatschappelijke doelstellingen, en het creëren en behouden van het maatschappelijke vertrouwen.

Over ons

D.O.Z. Thuiszorg staat garant voor een optimale-, schone- en efficiënte dienstverlening tegenover haar cliënten. Deze diensten staan open voor iedereen, ongeacht afkomst, leeftijd of sociale kring mits u hiervoor geïndiceerd bent. Lees verder >>

Wat is thuiszorg?

Thuiszorg heeft meerdere dimensies. Dit kan zijn: verzorging- of verpleging aan huis of hulp bij de huishouding. Lees verder >>

Contactgegevens

Postadres
D.O.Z. Thuiszorg
Putselaan 60 unit 2
3074 JC Rotterdam

Bezoekadres
D.O.Z. Thuiszorg
Putselaan 60 unit 2
3074 JC Rotterdam

T: 010 – 244 98 38
F: 010 – 846 97 56

info@dozthuiszorg.nl

Website ontwikkeling door JVH webbouw JVH webbouw