Gezinscoaching

Soms lopen gezinnen tegen (verschillende) problemen aan. Er is bijvoorbeeld sprake van slechte onderlinge communicatie, een slechte verdeling van huishoudelijke verantwoordelijkheden of er is gewoon behoefte aan een algemene structurering van het gezin. Onze begeleider(s) proberen uw gezinssituatie (weer) op de rails te krijgen.

Onze begeleider(s) hebben een sociaal maatschappelijke en/of pedagogische achtergrond waardoor ze u efficiënt en slagvaardig kunnen ondersteunen. De allereerste stap is om het probleem, of de problemen van uw gezin goed in kaart te brengen: wat gaat er mis?, waarom gaat het mis? en wat is de oorzaak? zijn een paar vragen die wij toepassen voordat wij hulp kunnen bieden.

Het intakegesprek met onze begeleider is vrijblijvend en vindt bij u thuis plaats. Vanuit D.O.Z. Thuiszorg kunt u een realistisch advies verwachten: als wij denken dat uw gezin niet in aanmerking komt voor gezinscoaching, maar andere hulp nodig heeft zullen wij dit na afloop van het gesprek eerlijk tegen u zeggen.

Met hulp van onze begeleider(s) werkt u samen met het hele gezin aan een beter huishouden.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar clienten@dozthuiszorg.nl of bellen naar 010 244 98 38.

 

Over ons

D.O.Z. Thuiszorg staat garant voor een optimale-, schone- en efficiënte dienstverlening tegenover haar cliënten. Deze diensten staan open voor iedereen, ongeacht afkomst, leeftijd of sociale kring mits u hiervoor geïndiceerd bent. Lees verder >>

Wat is thuiszorg?

Thuiszorg heeft meerdere dimensies. Dit kan zijn: verzorging- of verpleging aan huis of hulp bij de huishouding. Lees verder >>

Contactgegevens

Postadres
D.O.Z. Thuiszorg
Putselaan 60 unit 2
3074 JC Rotterdam

Bezoekadres
D.O.Z. Thuiszorg
Putselaan 60 unit 2
3074 JC Rotterdam

T: 010 – 244 98 38
F: 010 – 846 97 56

info@dozthuiszorg.nl

Website ontwikkeling door JVH webbouw JVH webbouw