Naarmate u ouder wordt, kan het gebeuren dat het aantal mensen in uw steeds meer afneemt. Er komen steeds minder mensen bij u langs. Een dag duurt dan ineens erg lang en dan komt de eenzaamheid om de hoek kijken. Of u komt er ineens alleen voor te staan: uw levenspartner, of beste vriend(in) is er niet meer.

Op onze dagbesteding ontmoet u andere mensen. Er wordt koffie of thee geschonken, u maakt een praatje en er worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals handvaardigheid of een gezamenlijk spelletje. Tijdens de dag krijgt u een warme maaltijd. Zo kunt u uw dag gezellig en zinvol doorbrengen en hoeft u niet alleen thuis te zitten.

Eén keer per maand organiseren wij een buiten-de-deuractiviteit. We nemen u mee naar de Euromast, de Spido of naar een park. Om die reden adviseren wij dan ook om een Rotterdampas aan te schaffen. Met deze pas krijgt u namelijk korting op vele activiteiten.

Op onze dagbesteding lopen begeleider(s), stagiaires en vrijwilligers. Zo is er altijd iemand om een praatje mee te maken. Onze begeleider vangt u op, organiseert de activiteit en maakt nadien een praatje met u. De warme maaltijd wordt klaargemaakt door onze kantinejuf. Er kan rekening gehouden worden met speciale voedingswensen.

Over het halen en brengen hoeft u zich geen zorgen te maken. Ook het vervoer van en naar de dagbesteding wordt door ons geregeld.

foto activiteit dagbesteding