Dagbesteding

Begeleiding-groepBij D.O.Z. Thuiszorg betekent dagbesteding dat u uw dag leuk en zinvol kunt doorbrengen. Wij hebben twee loungehoeken met flatscreen tv’s waar u gezellig kunt kletsen met de andere cliënten of waar u relaxed tv kunt kijken. Er bevindt zich ook een computer in de ruimte waarop u rustig kunt internetten, mocht u het web onveilig willen maken.

Ook kunt u gezamenlijk leuke spellen doen, zoals: schaken, dammen en Monopoly. Daarbij worden er van tijd tot tijd teken- en schildercursussen gegeven. Met lekker weer worden er buitendeurse activiteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan wandelen in het bos, de Pannenkoekenboot gaan, de Spido of de Euromast.

Tevens hebben wij een eigen keuken op onze locatie waar de maaltijden vers worden klaargemaakt door onze eigen kok. Tijdens de lunch worden warme maaltijden zoals: spaghetti, maaltijdsalades, tosti’s, soepen, vleesgerechten, maar ook boterham met beleg kan geserveerd. Met specifieke diëten kan rekening worden gehouden.

Onze cliënten worden thuis opgehaald door ons en ook weer thuis afgezet. Wij zijn in het bezit van een personenbus met lift, wat betekent dat rolstoelafhankelijke mensen ook prima terecht kunnen bij ons.

Tijdens de dagbesteding zijn er altijd begeleiders aanwezig die de dagbesteding begeleiden. De begeleiders zijn er voor uw welzijn en staan altijd klaar om een luisterend oor te bieden, mocht u dat nodig vinden.

Tot gauw!

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar clienten@dozthuiszorg.nl of bellen naar 010 244 98 38.

Over ons

D.O.Z. Thuiszorg staat garant voor een optimale-, schone- en efficiënte dienstverlening tegenover haar cliënten. Deze diensten staan open voor iedereen, ongeacht afkomst, leeftijd of sociale kring mits u hiervoor geïndiceerd bent. Lees verder >>

Wat is thuiszorg?

Thuiszorg heeft meerdere dimensies. Dit kan zijn: verzorging- of verpleging aan huis of hulp bij de huishouding. Lees verder >>

Contactgegevens

Postadres
D.O.Z. Thuiszorg
Putselaan 60 unit 2
3074 JC Rotterdam

Bezoekadres
D.O.Z. Thuiszorg
Putselaan 60 unit 2
3074 JC Rotterdam

T: 010 – 244 98 38
F: 010 – 846 97 56

info@dozthuiszorg.nl

Website ontwikkeling door JVH webbouw JVH webbouw