Begeleiding individueel

Begeleiding-IndividueelSamen met de begeleider werkt u gericht aan de doelen die in uw zorgplan staan. De begeleiders kunnen o.a. ondersteuning bieden bij:

• Het structureren of op gang brengen van uw dag;
• Het beter onder controle krijgen van uw leven na een ziekte of trauma;
• Het leren zorgen voor uw eigen (financiële) huishouding;
• Opbouwen/uitbreiden sociale kring.

Onze cliënten kunnen ook een (licht) ggz-ziektebeeld hebben zoals een sociaal isolement, ADHD of een angststoornis. Zwaardere ggz-ziektebeelden zoals depressies, bipolaire stoornissen en delier behandelen wij niet. Middels een vrijblijvend intakegesprek kan bepaald worden of wij u kunnen helpen, of dat wij u doorverwijzen naar een andere zorgaanbieder.

Als de zorg gestart wordt bepaalt u samen met de begeleider hoe u de zorg inhoudelijk vorm wilt geven en op welke manier u uw omgeving erbij wilt betrekken om sneller zelfstandiger te worden. Begeleiding wordt hoofdelijk gegeven aan mensen waarbij de zelfstandigheid niet meer zo vanzelfsprekend is. Middels deze zorg proberen wij u zelfredzamer te maken.

Begeleiding individueel wordt gegeven aan huis, maar kan ook buiten de deur plaatsvinden. Denk aan een bibliotheek of een café. Het belangrijkste is dat u samen met de begeleider actief werkt aan de zelfredzaamheid voor een lange termijn.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar clienten@dozthuiszorg.nl of bellen naar 010 244 98 38.

 

Over ons

D.O.Z. Thuiszorg staat garant voor een optimale-, schone- en efficiënte dienstverlening tegenover haar cliënten. Deze diensten staan open voor iedereen, ongeacht afkomst, leeftijd of sociale kring mits u hiervoor geïndiceerd bent. Lees verder >>

Wat is thuiszorg?

Thuiszorg heeft meerdere dimensies. Dit kan zijn: verzorging- of verpleging aan huis of hulp bij de huishouding. Lees verder >>

Contactgegevens

Postadres
D.O.Z. Thuiszorg
Putselaan 60 unit 2
3074 JC Rotterdam

Bezoekadres
D.O.Z. Thuiszorg
Putselaan 60 unit 2
3074 JC Rotterdam

T: 010 – 244 98 38
F: 010 – 846 97 56

info@dozthuiszorg.nl

Website ontwikkeling door JVH webbouw JVH webbouw